CINE SE POATE ÎNSCRIE ÎN PROGRAM?

Persoanele fizice, cetăţeni români, cu studii medii sau superioare definitivate cu diplomă de Bacalaureat/Licenţă sau adeverinţă care să ateste finalizarea studiilor.

CE SE FINANȚEAZĂ PRIN ACEST PROGRAM?

Se finanțează workshop-urile UNCTAD EMPRETEC România în scopul dobândirii cunoștințelor teoretice și cu aplicabilitate practică, necesare începerii și dezvoltării unei afaceri, produsul de bază oferit participanţilor la program fiind atelierul de lucru pentru dezvoltarea competenţelor personale antreprenoriale dezvoltat de Universitatea Harvard împreună cu Management Systems International şi McBeer & Co  care se va desfăşura pe parcursul a 9 zile calendaristice.

Workshop-urile UNCTAD/EMPRETEC vor fi organizate sub coordonarea celor 5 centre EMPRETEC şi se vor desfăşura în 8 locaţii (arondate celor 8 OTIMMC organizatoare: Braşov, Cluj Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Ploieşti, Târgu Mureş, Timişoara).

Numărul maxim de beneficiari este de 30 participanţi/workshop.

CARE SUNT CONDIȚIILE?

  • să fie cetăţeni români;
  • să aibă studii medii sau superioare definitivate cu diplomă de Bacalaureat/Licenţă sau adeverinţă care să ateste finalizarea studiilor;
  • să se înscrie la activităţile prevăzute în Program, prin completarea formularului de înscriere;
  • în cadrul aceluiaşi workshop nu pot participa rude de gradul I, rude de gradul II şi soţ/soţie.

CUM SE FACE SELECȚIA PARTICIPANȚILOR?

  • Etapa I, verificarea condiţiilor de eligibilitate de către OTIMMC.
  • Etapa II, interviu organizat de către traineri certificaţi UNCTAD.

În cazul respingerii în urma interviului organizat de către traineri certificaţi UNCTAD, aplicanţii vor fi informaţi asupra motivelor de respingere de către trainerii certificaţi UNCTAD.

Lista solicitanţilor admişi şi a celor respinşi însoţită de motivele de respingere vor fi transmise către OTIMMC organizator de către trainerii certificaţi UNCTAD cel târziu cu 3 zile lucrătoare înainte de începerea workshop-ului, în vederea publicării pe site-ul www.aippimm.ro.

Prin implementarea programului în anul 2015 se estimează acordarea de ajutor unui număr de minim 160 de beneficiari, persoane fizice.

Perioadele de desfăşurare a workshop-urilor şi locațiile vor fi afişate pe site-ul www.aippimm.ro.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.